Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Calientes Culebras Poderosos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Molina de bal. Molina met een sublieme pass. Klungelig pakt Camarena de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado met een sublieme pass. Camarena is nu in balbezit. Camarena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Bonilla met een harde bal richting middenveld. Molina is nu in balbezit. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Culebras Poderosos 1:0

10e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Culebras Poderosos 2:0

13e minuut.
Curiel geeft een lange en hoge pass. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz geeft een hoge lob. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Camarena rent richting de bal. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena onderschept slim de pass. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Alcántara met de inworp. Aparicio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliva. Aparicio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aparicio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Camacho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcántara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. Curiel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 38%, Culebras Poderosos 62%.
Bravos Calientes - Culebras Poderosos 2:0

46e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal in één keer door. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Calientes - Culebras Poderosos 3:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonilla trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzo met een snelle inworp. Peña geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert de bal aan de voet te houden. Curiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 52%, Culebras Poderosos 48%.
Bravos Calientes - Culebras Poderosos 3:0