Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Electricos Delfines Orientales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Guaba speelt de bal door. Piñeiro is nu in balbezit. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bello is nu in balbezit. Galán onderschept slim de pass. Galán speelt de bal door. Baquero rent richting de bal. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Alonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osuna is nu in balbezit. Perales verovert de bal door een tackle van achteren. Perales geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Luna geeft een hoge lob. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Alegría bokst de bal weg. Paal!

27e minuut.
Perales onderschept slim de pass. Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero haalt uit met een fantastische trap. Moya probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galán neemt de hoekschop. Alonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Baquero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Delfines Orientales 0:1

43e minuut.
Alberti speelt de bal door. Perales is nu in balbezit. Perales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 59%, Delfines Orientales 41%.
Toros Electricos - Delfines Orientales 0:1

47e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna geeft de bal voor. Alberti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moya komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Guaba kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordero. Guaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moya met een snel genomen vrije trap. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Adrián rent richting de bal. Adrián geeft een hoge lob. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez onderschept slim de pass. Benítez draait met de bal, schiet en ... Alegría bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 54%, Delfines Orientales 46%.
Toros Electricos - Delfines Orientales 0:1