Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batateros Norteños FC_Barcelona24
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Barreiro passt de bal in één keer door. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila speelt de bal door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bautista met een sublieme pass. Dávila met een sublieme pass. Morillo rent richting de bal. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Osorio passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo met een sublieme pass. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 0:1

37e minuut.
Cortés rent richting de bal. Cortés passt de bal zonder na te denken. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Henríquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Norteños 51%, FC_Barcelona24 49%.
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 0:2

52e minuut.
Guaba onderschept slim de pass. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. Losada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 1:2

57e minuut.
Lugo passt de bal met de wreef. Balbuena rent richting de bal. Balbuena met een sublieme pass. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Adrián geeft de bal voor. Barreiro rent richting de bal. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena haalt uit met een fantastische trap. Losada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 2:2

61e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. Adrián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mendizábal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Guaba de bal. Cortés rent richting de bal. Cortés schiet op doel. Adrián probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 2:3

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een hoge lob. Barreiro krijgt zijn hoofd ertegen. Losada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ... Losada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 3:3

84e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Norteños 42%, FC_Barcelona24 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batateros Norteños - FC_Barcelona24 3:3