Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: KR R Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2984
KR R True Damaged
Normal Tactiek UwU
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 41.4
unsatisfactory Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Jarvine is nu in balbezit. Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgeirsson met een sublieme pass. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason draait met de bal, schiet en ... Lepikult kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Maaskant rent richting de bal. Maaskant geeft een lange en hoge pass. Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason schiet op doel. Lepikult verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Lepikult probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - True Damaged 0:1

15e minuut.
Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz geeft een lange en hoge pass. Þorgeirsson kopt de bal weg. Nonnason rent richting de bal. Nonnason draait met de bal, schiet en ... Lepikult probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Geirsson rent richting de bal. Jarvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson onderschept slim de pass. Geirsson geeft de bal voor. Nonnason maakt een snoekduik en kopt de bal. Lepikult verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Maaskant geeft de bal voor. Daribyan is nu in balbezit. Þorgeirsson begaat een overtreding. Þorgeirsson krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Maaskant is nu in balbezit. Maaskant met een sublieme pass. Nonnason rent richting de bal. Nonnason schiet op doel. Lepikult maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - True Damaged 0:2

34e minuut.
Maaskant is nu in balbezit. Maaskant passt de bal met de wreef. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason schiet op doel. Lepikult werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - True Damaged 0:3

40e minuut.
Menace speelt de bal door. Maaskant is nu in balbezit. Maaskant speelt de bal door. Daar is Þorgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorgeirsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Halldórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Halldórsson geeft een hoge lob. Nonnason kopt de bal weg. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson schiet op doel. Lepikult kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 70%, True Damaged 30%.
KR R - True Damaged 0:3

46e minuut.
Sapanatar komt het veld opgelopen. De Mul komt het veld opgelopen. Manea komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Manea rent richting de bal. Manea passt de bal in één keer door. De Mul rent richting de bal. De Mul schiet op doel. Daribyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vilhjálmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhjálmsson geeft de bal voor. Menace heeft problemen om de bal te vangen. De Mul rent richting de bal. De Mul schiet op doel. Lepikult verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Batista heeft problemen om de bal te vangen. Halldórsson is nu in balbezit. Halldórsson probeert naar een medespeler te passen. Manea is nu in balbezit. Manea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Maaskant probeert naar een medespeler te passen. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea geeft een lange en hoge pass. Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manea geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daribyan probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson onderschept slim de pass. Vilhjálmsson geeft de bal voor. De Mul maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sapanatar speelt de bal door. De Mul rent richting de bal. De Mul passt de bal met de wreef. Manea rent richting de bal. Manea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vaiknurm rent richting de bal. Sapanatar onderschept slim de pass. Sapanatar passt de bal met de wreef. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De Mul is nu in balbezit. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea rent richting de bal. De Mul is nu in balbezit. De Mul haalt uit met een fantastische trap. Lepikult bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - True Damaged 0:4

69e minuut.
Vaiknurm heeft problemen om de bal te vangen. De Mul onderschept slim de pass. Manea is nu in balbezit. Manea draait met de bal, schiet en ... Daribyan probeert de bal aan de voet te houden. Lepikult bokst de bal weg. De Mul is nu in balbezit. De Mul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kotanjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul verovert de bal door een tackle van achteren. De Mul geeft een hoge lob. Manea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - True Damaged 0:5

84e minuut.
Manea is nu in balbezit. Manea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daribyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mul is nu in balbezit. De Mul draait met de bal, schiet en ... Lepikult kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kristmannsson met een sublieme pass. Daar is Vilhjálmsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhjálmsson geeft een lange en hoge pass. Manea rent richting de bal. Manea haalt uit met een fantastische trap. Lepikult kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 79%, True Damaged 21%.
KR R - True Damaged 0:5