Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Víkingar Victoria Keflavik
Normal Tactiek sativa
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Gmitrzak passt de bal in één keer door. Bragason is nu in balbezit. Mijajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Mijajlović geeft een lange en hoge pass. Kozach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabon met de inworp. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović geeft een lange en hoge pass. Kozach springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Aðalbjörnsson de bal onder controle te krijgen. Henriksson rent richting de bal. Aðalbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Victoria Keflavik 0:1

21e minuut.
Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson geeft de bal voor. Shitvenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finnbogasson rent richting de bal. Finnbogasson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hallbjörnsson de bal. Hallbjörnsson speelt de bal door. Aðalbjörnsson rent richting de bal. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Bergþórsson met een snelle inworp. Bragason rent richting de bal. Mijajlović onderschept slim de pass. Mijajlović geeft de bal voor. Vífillsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Victoria Keflavik 0:2

44e minuut.
Þorleifsson rent richting de bal. Inworp. Þorleifsson met de inworp. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Víkingar 63%, Victoria Keflavik 37%.
Illir Víkingar - Victoria Keflavik 0:2

53e minuut.
Mijajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Mijajlović geeft de bal voor. Kozach kopt de bal weg. Aðalbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gabon is nu in balbezit. Gabon geeft een lange en hoge pass. Kozach is nu in balbezit. Kozach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vífillsson speelt de bal door. Gabon probeert de bal met de borst te controleren. Gabon speelt de bal door. Kozach rent richting de bal. Kozach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vífillsson probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak kopt de bal weg. Gabon is nu in balbezit. Gabon geeft de bal voor. Vífillsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kozach rent richting de bal. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Victoria Keflavik 0:3

68e minuut.
Gabon rent richting de bal. Kozach is nu in balbezit. Gabon is nu in balbezit. Kozach is nu in balbezit. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Sideris de bal. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović speelt de bal door. Klungelig pakt Aðalbjörnsson de bal. Aðalbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Víkingar 68%, Victoria Keflavik 32%.
Illir Víkingar - Victoria Keflavik 0:3