Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: Odinn's arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32946
Þór KF Piltar
Tactic 2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Björgúlfsson kopt de bal weg. Daar is Carlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Björgvinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carlsson kan niet meer verder spelen. Samúelsson komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Elíasson geeft een lange en hoge pass. Njarðarson met een sublieme pass. Marteinsson kopt de bal weg. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Bergþórsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Randversson neemt de hoekschop. Karpiniak heeft problemen om de bal te vangen. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Þór - KF Piltar 1:0

40e minuut.
Snæbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randversson rent richting de bal. Randversson passt de bal met de wreef. Kessler is nu in balbezit. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þór 35%, KF Piltar 65%.
Þór - KF Piltar 1:0

50e minuut.
Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiderbauer is nu in balbezit. Schneiderbauer geeft een lange en hoge pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hinriksson rent richting de bal. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinriksson. Samúelsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samúelsson wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stefánsson kopt de bal weg. Björgúlfsson rent richting de bal. Björgúlfsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Kessler de bal. Kessler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Þór - KF Piltar 2:0

66e minuut.
Samúelsson geeft een lange en hoge pass. Njarðarson met een sublieme pass. Snæbjörnsson kopt de bal weg. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een hoge lob. Njarðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karpiniak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Þór - KF Piltar 3:0

72e minuut.
Björgúlfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgúlfsson geeft een hoge lob. Mattíasson heeft problemen om de bal te vangen. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak schiet op doel. Njarðarson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þór 29%, KF Piltar 71%.
Þór - KF Piltar 3:0