Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Félagar Djarfir Refir
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Adólfsson probeert naar een medespeler te passen. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson haalt uit met een fantastische trap. Kjartansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - Djarfir Refir 1:0

8e minuut.
Inworp. Bergsteinnsson met een snelle inworp. Klungelig pakt Marelsson de bal. Marelsson geeft een hoge lob. Finnbogasson onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hjörleifsson neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bergsteinnsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Birkisson de bal. Sigurjónsson rent richting de bal. Sigurjónsson draait met de bal, schiet en ... Finnbogasson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Félagar - Djarfir Refir 1:1

23e minuut.
Adólfsson met een sublieme pass. Þorgilsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorgilsson geeft een lange en hoge pass. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Steingrímsson verovert de bal door een tackle van achteren. Adólfsson onderschept slim de pass. Adólfsson met een sublieme pass. Hallgrímsson is nu in balbezit. Hallgrímsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Félagar 44%, Djarfir Refir 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vísir Félagar - Djarfir Refir 1:1

64e minuut.
Herjólfsson is nu in balbezit. Pálmarsson is nu in balbezit. Pálmarsson draait met de bal, schiet en ... Marelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kjartansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - Djarfir Refir 2:1

80e minuut.
Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason geeft de bal voor. Daar is Pálmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallgrímsson rent richting de bal. Hallgrímsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ársælsson trapt de bal weg van het doel. Sigurjónsson kan de bal niet met de borst controleren. Marelsson rent richting de bal. Marelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Félagar - Djarfir Refir 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Félagar 44%, Djarfir Refir 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vísir Félagar - Djarfir Refir 2:2