Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Hestar Eitraðir Firðir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Almarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Engilbertsson zijn tegenspeler op de grond. Almarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Mánason met een snel genomen vrije trap. Daar is Skúlason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - Eitraðir Firðir 1:0

26e minuut.
Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson geeft een lange en hoge pass. Steinbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson onderschept slim de pass. Hákonsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Hestar 51%, Eitraðir Firðir 49%.
Glöggir Hestar - Eitraðir Firðir 1:0

52e minuut.
Skúlason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helgason met een sublieme pass. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigfússon onderschept slim de pass. Sigfússon geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jónasson geeft een hoge lob. Steinbergsson speelt de bal door. Mánason heeft problemen om de bal te vangen. Gottskálksson is nu in balbezit. Gottskálksson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Fjölnisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jónasson verovert de bal door een tackle van achteren. Jónasson probeert naar een medespeler te passen. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Valtýrsson is nu in balbezit. Valtýrsson speelt de bal door. Steinbergsson is nu in balbezit. Steinbergsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ragnarsson de bal. Hjartarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Hestar 64%, Eitraðir Firðir 36%.
Glöggir Hestar - Eitraðir Firðir 1:0