Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skarfar Átta Birnir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Börksson met de inworp. Victorsson is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Daníelsson ... Strafschop! Victorsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Victorsson neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daníelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Runólfsson onderschept slim de pass. Runólfsson speelt de bal door. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Runólfsson met een sublieme pass. Victorsson is nu in balbezit. Victorsson speelt de bal door. Valsson is nu in balbezit. Valsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 59%, Átta Birnir 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skarfar - Átta Birnir 0:0

58e minuut.
Gunnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthíasson verovert de bal door een tackle van achteren. Matthíasson geeft een hoge lob. Valsson rent richting de bal. Valsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Matthíasson geeft een hoge lob. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarphéðinsson begaat een overtreding. Valsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Elíasson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 59%, Átta Birnir 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skarfar - Átta Birnir 0:0