Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United - 1878 ПФК LEVSKI
4-4-2WBFmidDef Tactiek 5-3-2e
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 61
good Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Chikov onderschept slim de pass. Chikov passt de bal zonder na te denken. Grigorov is nu in balbezit. Stoinev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov geeft een hoge lob. Filipov kopt de bal weg. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dzhingozov onderschept slim de pass. Dzhingozov speelt de bal door. Zhilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 1:0

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Skoba stond buitenspel. Denev komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Dzhingozov is nu in balbezit. Denev verovert de bal door een tackle van achteren. Denev passt de bal met de wreef. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 48%, ПФК LEVSKI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 1:1

47e minuut.
Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshtarski onderschept slim de pass. Zhilev maakt een afschuwelijke overtreding. Leshtarski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leshtarski kan niet meer verder spelen. Yakobchev komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Denev de bal. Denev speelt de bal door. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft de bal voor. Yurukov krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea bokst de bal weg.

60e minuut.
Dzhingozov neemt vlug de vrije trap. Tomov kopt de bal weg. Zhilev is nu in balbezit. Zhilev schiet op doel. Shilkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:1

71e minuut.
Filipov speelt de bal door. Denev speelt de bal door. Yurukov rent richting de bal. Yurukov schiet op doel. Dzhingozov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berlea bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serbezov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Stoinev maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dzhingozov passt de bal in één keer door. Yurukov rent richting de bal. Kosturkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yurukov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stoinev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kosturkov geeft de bal voor. Inworp. Serbezov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipov geeft een lange en hoge pass. Yurukov springt en kopt de bal. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Denev speelt de bal door. Stoinev rent richting de bal. Filipov is nu in balbezit. Filipov geeft de bal voor. Yurukov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 55%, ПФК LEVSKI 45%.
Manchester United - 1878 - ПФК LEVSKI 2:1