Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan 1899 ФК Розова долина 1948
532press Tactiek ***
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Rozanov passt de bal zonder na te denken. Ruder geeft de bal voor. Boyanov probeert de bal met de borst te controleren. Grigorov rent richting de bal. Grigorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muhanov passt de bal in één keer door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev geeft een lange en hoge pass. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. van Nieuwkercke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Buculei rent richting de bal. Ruder rent richting de bal. Buculei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buculei krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal met de wreef. Nanov met een sublieme pass. Buculei rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yanchev met een sublieme pass. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov passt de bal met de wreef. Milev geeft een hoge lob. Grigorov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - ФК Розова долина 1948 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 36%, ФК Розова долина 1948 64%.
AC Milan 1899 - ФК Розова долина 1948 1:0

48e minuut.
Inworp. Muhanov met een snelle inworp. Milev geeft een lange en hoge pass. Kasapski krijgt zijn hoofd ertegen. van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buculei controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mashkov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dobromirov met de inworp. Yanchev rent richting de bal. Muhanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muhanov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov geeft een hoge lob. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Milev is nu in balbezit. Milev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nanov de bal. Mashkov is nu in balbezit. Mashkov draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buculei kopt de bal weg. Sieberer rent richting de bal. Žarković onderschept slim de pass. Žarković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan 1899 - ФК Розова долина 1948 1:1

79e minuut.
Sieberer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanchev met een snelle inworp. Rozanov speelt de bal door. Yanchev geeft een hoge lob. Vasilev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 44%, ФК Розова долина 1948 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan 1899 - ФК Розова долина 1948 1:1