Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Sampdoria FC Voivodino
Dragon Tactiek N1
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Salayev probeert naar een medespeler te passen. Marinov is nu in balbezit. Marinov passt de bal in één keer door. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Parlatan rent richting de bal. Parlatan geeft een lange en hoge pass. Milev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 1:0

13e minuut.
Marinov passt de bal in één keer door. Messias rent richting de bal. Messias passt de bal met de wreef. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marinov rent richting de bal. Marinov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Messias de bal. Messias schiet op doel. Zaicev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 2:0

15e minuut.
Parlatan geeft een hoge lob. Daar is Messias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messias passt de bal in één keer door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 3:0

19e minuut.
Rosada rent richting de bal. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers speelt de bal door. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kontorinis kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosada de bal. Rozo begaat een overtreding. Rozo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Roda geeft een hoge lob. Strukar rent richting de bal. Theotokopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theotokopoulos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
G. Neville met een sublieme pass. Marinov is nu in balbezit. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev haalt uit met een fantastische trap. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 4:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Messias de bal onder controle te krijgen. Rankov onderschept slim de pass. G. Neville geeft een lange en hoge pass. Milev maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 31%, FC Voivodino 69%.
Grande Sampdoria - FC Voivodino 5:0

51e minuut.
Inworp. Parlatan met een snelle inworp. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev geeft een hoge lob. Milev springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Messias is nu in balbezit. Messias schiet op doel. Zaicev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
G. Neville probeert de bal met de borst te controleren. G. Neville geeft de bal voor. Parlatan kopt de bal weg. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Zaicev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Maiellaro is nu in balbezit. Milev onderschept slim de pass. Milev draait met de bal, schiet en ... Zaicev bokst de bal weg.

59e minuut.
Milev rent richting de bal. Milev passt de bal met de wreef. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias haalt uit met een fantastische trap. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rankov is nu in balbezit. Messias verovert de bal door een tackle van achteren. Messias passt de bal met de wreef. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel. Zaicev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinov passt de bal in één keer door. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Roda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parlatan neemt de hoekschop. G. Neville probeert naar een medespeler te passen. Messias rent richting de bal. Messias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Parlatan rent richting de bal. Parlatan probeert naar een medespeler te passen. Marinov heeft problemen om de bal te vangen. Marinov geeft een hoge lob. Milev maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaicev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Roda geeft een hoge lob. Strukar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theotokopoulos. Theotokopoulos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Marinov is nu in balbezit. Marinov geeft een hoge lob. Milev is nu in balbezit. Milev schiet op doel. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 6:0

80e minuut.
Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Vosáhlo is nu in balbezit. Vosáhlo passt de bal met de wreef. Rosada is nu in balbezit. Rosada draait met de bal, schiet en ... Oriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Milev rent richting de bal. Maiellaro rent richting de bal. Milev verovert de bal door een tackle van achteren. Milev haalt uit met een fantastische trap. Zaicev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 7:0

84e minuut.
Salayev rent richting de bal. Salayev passt de bal zonder na te denken. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias draait met de bal, schiet en ... Zaicev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 8:0

87e minuut.
Salayev met een sublieme pass. Parlatan heeft problemen om de bal te vangen. Parlatan speelt de bal door. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias schiet op doel. Zaicev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rosada heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja onderschept slim de pass. Strukar verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar draait met de bal, schiet en ... Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - FC Voivodino 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 40%, FC Voivodino 60%.
Grande Sampdoria - FC Voivodino 8:1