Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 Сампдория
Best Tactiek Skiop 2
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten excellent
excellent Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Kotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe geeft de bal voor. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasiak geeft de bal voor. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. Villada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kotov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasiak rent richting de bal. Niepsuj onderschept slim de pass. Niepsuj geeft de bal voor. Mann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 0:1

9e minuut.
Stalev rent richting de bal. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak geeft een hoge lob. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 1:1

13e minuut.
Domecki met een sublieme pass. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet geeft een lange en hoge pass. Ribisi is nu in balbezit. Klungelig pakt Ribisi de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ayerbe zal de hoekschop nemen. Kasiorkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 2:1

18e minuut.
Ribisi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Presser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niepsuj kopt de bal weg. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ayerbe speelt de bal door. Ribisi rent richting de bal. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 3:1

29e minuut.
Mann passt de bal in één keer door. Dzhambazov rent richting de bal. Met opzet legt Kasiorkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Dzhambazov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dzhambazov kan niet meer verder spelen. Karakirov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz schiet op doel. Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Frugoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frugoni geeft de bal voor. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Villada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 4:1

42e minuut.
Frugoni passt de bal zonder na te denken. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ribisi de bal. Ribisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 51%, Сампдория 49%.
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 4:1

57e minuut.
Kotov kopt de bal weg. Daar is Niepsuj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niepsuj speelt de bal door. Mann rent richting de bal. Mann haalt uit met een fantastische trap. Saygın bokst de bal weg.

64e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov geeft de bal voor. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. Saygın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Presser kopt de bal weg. Nacev is nu in balbezit. Nacev probeert naar een medespeler te passen. Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Niepsuj kopt de bal weg. Mann heeft problemen om de bal te vangen. Kolarov rent richting de bal. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 4:2

75e minuut.
Nemcov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Genchev komt het veld opgelopen. Genchev met een snelle inworp. Ayerbe geeft een hoge lob. Kasiorkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Villada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 5:2

83e minuut.
Inworp. Ivanušec komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Kubadinski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalamov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 49%, Сампдория 51%.
CSKA Sofia 2017 - Сампдория 5:2