Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Vlechugi Kletkata
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


23e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutov rent richting de bal. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov draait met de bal, schiet en ... Belnikolovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Draganov de bal. Peev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov haalt uit met een fantastische trap. Panaiotov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - Kletkata 1:0

41e minuut.
Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov verovert de bal door een tackle van achteren. Draganov passt de bal zonder na te denken. Peev is nu in balbezit. Peev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Vlechugi 62%, Kletkata 38%.
Chernite Vlechugi - Kletkata 1:0

56e minuut.
Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov onderschept slim de pass. Kutov is nu in balbezit. Dimitrov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Draganov is nu in balbezit. Draganov geeft een lange en hoge pass. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chernite Vlechugi - Kletkata 1:1

68e minuut.
Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov is nu in balbezit. Branekov begaat een overtreding. Branekov krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kyuchukov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lozanov de bal. Lozanov passt de bal in één keer door. Peev is nu in balbezit. Peev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Vlechugi 65%, Kletkata 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chernite Vlechugi - Kletkata 1:1