Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Спартак-2023 Левски София
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 24.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gavrailov rent richting de bal. Doichinov onderschept slim de pass. Doichinov geeft de bal voor. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel. Glavinchev bokst de bal weg. Mechkaliev rent richting de bal. Mechkaliev geeft de bal voor. Ilchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanchev rent richting de bal. Sanchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Grozev is nu in balbezit. Doichinov verovert de bal door een tackle van achteren. Doichinov met een sublieme pass. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel. Glavinchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mechkaliev geeft de bal voor. Inworp. Teodosiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Glavinchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Спартак-2023 - Левски София 1:0

20e minuut.
Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski geeft een hoge lob. Timnev kopt de bal weg. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Sokerov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ivanov de bal. Micov rent richting de bal. Micov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Micov rent richting de bal. Ivanov rent richting de bal. Micov onderschept slim de pass. Micov geeft de bal voor. Chepilov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Спартак-2023 53%, Левски София 47%.
ФК Спартак-2023 - Левски София 1:0

48e minuut.
Timnev rent richting de bal. Timnev met een sublieme pass. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Micov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Timnev onderschept slim de pass. Timnev met een sublieme pass. Chepilov rent richting de bal. Chepilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Спартак-2023 - Левски София 1:1

66e minuut.
Timnev geeft een hoge lob. Doichinov rent richting de bal. Doichinov passt de bal met de wreef. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Glavinchev speelt de bal door. Ivanov kopt de bal weg. Perkov rent richting de bal. Kotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Спартак-2023 - Левски София 2:1

74e minuut.
Grozev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doichinov met de inworp. Kotkov rent richting de bal. Kotkov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Спартак-2023 35%, Левски София 65%.
ФК Спартак-2023 - Левски София 2:1