Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFK 88 Kletkata
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Obretenov passt de bal in één keer door. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov geeft de bal voor. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Donkov passt de bal met de wreef. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoev rent richting de bal. Krasimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Krasimirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Krasimirov is nu in balbezit. Lyubenov is nu in balbezit. Krasimirov onderschept slim de pass. Vulkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - Kletkata 1:0

40e minuut.
Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plamenov verovert de bal door een tackle van achteren. Plamenov geeft de bal voor. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasimirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK 88 45%, Kletkata 55%.
AFK 88 - Kletkata 1:0

52e minuut.
Lyubenov rent richting de bal. Lyubenov passt de bal in één keer door. Donkov met een sublieme pass. Krasimirov rent richting de bal. Krasimirov haalt uit met een fantastische trap. Panaiotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sokerov speelt de bal door. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft de bal voor. Iliev kopt de bal weg. Vulkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - Kletkata 2:0

68e minuut.
Bratoev geeft een hoge lob. Rumenov rent richting de bal. Rumenov probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - Kletkata 2:1

83e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Vulkov rent richting de bal. Vulkov probeert naar een medespeler te passen. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasimirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - Kletkata 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK 88 41%, Kletkata 59%.
AFK 88 - Kletkata 3:1