Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Спартак-2023 Chernite Vlechugi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kutov is nu in balbezit. Kutov passt de bal met de wreef. Lozanov is nu in balbezit. Peev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peshev rent richting de bal. Stanishev rent richting de bal. Lozanov begaat een overtreding. Stanishev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanishev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Спартак-2023 - Chernite Vlechugi 1:0

14e minuut.
Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Lechkov rent richting de bal. Lozanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Nakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirov komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Deyanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrakiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanov rent richting de bal. Lozanov schiet op doel. Iovchev bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Deyanov probeert de bal aan de voet te houden. Peev rent richting de bal. Peev haalt uit met een fantastische trap. Lichev probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Спартак-2023 62%, Chernite Vlechugi 38%.
ФК Спартак-2023 - Chernite Vlechugi 1:0

47e minuut.
Vulkov rent richting de bal. Vulkov geeft de bal voor. Kyuchukov probeert de bal aan de voet te houden. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Спартак-2023 - Chernite Vlechugi 2:0

64e minuut.
Peshev rent richting de bal. Vulkov onderschept slim de pass. Vulkov probeert naar een medespeler te passen. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Спартак-2023 - Chernite Vlechugi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Спартак-2023 35%, Chernite Vlechugi 65%.
ФК Спартак-2023 - Chernite Vlechugi 3:0