Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Varna Agresivnite Raketi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sokerov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grozdanov komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Dragozov speelt de bal door. Ivanov heeft problemen om de bal te vangen. Ivanov met een sublieme pass. Uchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grozdanov is nu in balbezit. Grozdanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penev met een snelle inworp. Svetoslavov geeft de bal voor. Parvanov bokst de bal weg. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Varna - Agresivnite Raketi 0:1

8e minuut.
Daar is Velinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velinov probeert naar een medespeler te passen. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Svetoslavov rent richting de bal. Svetoslavov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Dragozov de bal. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov passt de bal met de wreef. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ivanov is nu in balbezit. Uchikov rent richting de bal. Karageorgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov onderschept slim de pass. Uchikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Penev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Penev raakt geblesseerd tijdens het duel. Svetoslavov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Varna - Agresivnite Raketi 0:2

39e minuut.
Bojinov geeft een hoge lob. Ivanov kopt de bal weg. Daar is Dragozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Varna - Agresivnite Raketi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Varna 59%, Agresivnite Raketi 41%.
Juventus Varna - Agresivnite Raketi 1:2

79e minuut.
Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev met een sublieme pass. Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grozdanov met de inworp. Ankov is nu in balbezit. Ankov geeft de bal voor. Uchikov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Varna 54%, Agresivnite Raketi 46%.
Juventus Varna - Agresivnite Raketi 1:2