Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirin Blagoevgrad Фк Кършияка
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov rent richting de bal. Zagorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Lyubenov is nu in balbezit. Lyubenov passt de bal in één keer door. Poshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mungov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov passt de bal met de wreef. Zagorov is nu in balbezit. Zagorov haalt uit met een fantastische trap. Lishkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mungov is nu in balbezit. Cokov onderschept slim de pass. Cokov speelt de bal door. Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zagorov is nu in balbezit. Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Genov zal de hoekschop nemen. Lishkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zagorov controleert de bal met de borst. Balev is nu in balbezit. Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - Фк Кършияка 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 47%, Фк Кършияка 53%.
Pirin Blagoevgrad - Фк Кършияка 1:0

59e minuut.
Keshedzhiev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poshev met een snelle inworp. Cokov rent richting de bal. Cokov geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kerezov geeft een hoge lob. Mungov probeert de bal aan de voet te houden. Zagorov is nu in balbezit. Zagorov draait met de bal, schiet en ... Lishkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - Фк Кършияка 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 39%, Фк Кършияка 61%.
Pirin Blagoevgrad - Фк Кършияка 2:0