Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк Кършияка Moto club
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ionev controleert de bal met de borst. Cokov verovert de bal door een tackle van achteren. Cokov met een sublieme pass. Gospodinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gospodinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zlatanov kopt de bal weg. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev passt de bal in één keer door. Gospodinov rent richting de bal. Gospodinov draait met de bal, schiet en ... Stoyanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Кършияка - Moto club 1:0

11e minuut.
Luchev geeft de bal voor. Ilev rent richting de bal. Ilev probeert naar een medespeler te passen. Zlatanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Фк Кършияка - Moto club 1:1

14e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Galabov onderschept slim de pass. Mushev is nu in balbezit. Ilev is nu in balbezit. Ilev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Mushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dermendzhiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galabov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dermendzhiev met een snelle inworp. Galabov rent richting de bal. Galabov geeft een hoge lob. Kubadinski kopt de bal weg. Lishkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mushev rent richting de bal. Mushev passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Zlatanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mushev de bal. Ilev rent richting de bal. Ilev schiet op doel. Lishkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pitev passt de bal zonder na te denken. Cokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cokov probeert naar een medespeler te passen. Gospodinov is nu in balbezit. Gospodinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Кършияка 48%, Moto club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк Кършияка - Moto club 1:1

46e minuut.
Zlatanov is nu in balbezit. Zlatanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Ionev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cokov is nu in balbezit. Cokov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pitev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zlatanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanov probeert naar een medespeler te passen. Ilev is nu in balbezit. Ilev draait met de bal, schiet en ... Lishkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Lyubenov is nu in balbezit. Lyubenov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaidarov de bal. Gospodinov rent richting de bal. Gospodinov schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Gaidarov probeert naar een medespeler te passen. Galabov rent richting de bal. Mushev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galabov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galabov neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Кършияка - Moto club 1:2

63e minuut.
Rusinov kan de bal niet met de borst controleren. Zlatanov verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatanov probeert naar een medespeler te passen. Ilev is nu in balbezit. Ilev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Luchev kopt de bal weg. Stoyanov speelt de bal door. Zlatanov kopt de bal weg. Galabov is nu in balbezit. Galabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lyubenov met een sublieme pass. Cokov is nu in balbezit. Gospodinov is nu in balbezit. Gospodinov haalt uit met een fantastische trap. Stoyanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Фк Кършияка - Moto club 2:2

78e minuut.
Mushanov is nu in balbezit. Mushanov speelt de bal door. Zlatanov geeft een lange en hoge pass. Galabov rent richting de bal. Galabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Balev met een snelle inworp. Lyubenov rent richting de bal. Gaidarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaidarov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zlatanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanov geeft een lange en hoge pass. Rusinov probeert de bal aan de voet te houden. Ionev is nu in balbezit. Ionev passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Кършияка 60%, Moto club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк Кършияка - Moto club 2:2