Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA-Sofia Загорец
424 Tactiek 523
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozhilov is nu in balbezit. Svetoslavov onderschept slim de pass. Svetoslavov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grozdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zehtinski de bal. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - Загорец 1:0

30e minuut.
Rankov met de inworp. Deyanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vutkov. Vutkov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cakov probeert naar een medespeler te passen. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhilov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaushev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chaushev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vutkov rent richting de bal. Vutkov passt de bal zonder na te denken. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rankov passt de bal met de wreef. Deyanov is nu in balbezit. Deyanov passt de bal in één keer door. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - Загорец 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA-Sofia 45%, Загорец 55%.
CSKA-Sofia - Загорец 2:0

50e minuut.
Zehtinski geeft een lange en hoge pass. Cakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondev krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Karatanchev heeft problemen om de bal te vangen. Chaushev rent richting de bal. Chaushev passt de bal zonder na te denken. Cakov is nu in balbezit. Cakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kocev passt de bal zonder na te denken. Svetoslavov rent richting de bal. Svetoslavov speelt de bal door. Cakov rent richting de bal. Cakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bozhilov is nu in balbezit. Bozhilov met een sublieme pass. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev draait met de bal, schiet en ... Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - Загорец 2:1

80e minuut.
Bozhilov geeft een lange en hoge pass. Rankov kopt de bal weg. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dinkov de bal. Chaushev rent richting de bal. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA-Sofia - Загорец 2:2

83e minuut.
Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov onderschept slim de pass. Cakov probeert naar een medespeler te passen. Chaushev rent richting de bal. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA-Sofia 51%, Загорец 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA-Sofia - Загорец 2:2