Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirin Blagoevgrad Загорец
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Zagorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov geeft een lange en hoge pass. Vutkov probeert de bal aan de voet te houden. Vidanov rent richting de bal. Vidanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zagorov rent richting de bal. Kocev rent richting de bal. Zagorov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov is nu in balbezit. Vidanov schiet op doel. Chaushev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kocev passt de bal zonder na te denken. Keshedzhiev rent richting de bal. Keshedzhiev passt de bal met de wreef. Chaushev rent richting de bal. Chaushev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Keshedzhiev rent richting de bal. Keshedzhiev met een sublieme pass. Svetoslavov probeert naar een medespeler te passen. Chaushev rent richting de bal. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - Загорец 0:1

29e minuut.
Bakаrdzhiev met de inworp. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidanov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

33e minuut.
Mungov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cakov met een sublieme pass. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - Загорец 0:2

36e minuut.
Vutkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov geeft een lange en hoge pass. Kocev rent richting de bal. Kocev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chenev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - Загорец 0:3

39e minuut.
Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Gurdev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marinov. Marinov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bakаrdzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Vutkov rent richting de bal. Cakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov geeft een hoge lob. Chaushev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 62%, Загорец 38%.
Pirin Blagoevgrad - Загорец 0:3

75e minuut.
Teodosiev onderschept slim de pass. Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mungov krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Keshedzhiev geeft een hoge lob. Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski geeft de bal voor. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev draait met de bal, schiet en ... Chenev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 41%, Загорец 59%.
Pirin Blagoevgrad - Загорец 0:3