Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Bikove Вихър Айтос
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Barekov is nu in balbezit. Krasnev onderschept slim de pass. Krasnev passt de bal zonder na te denken. Zankov rent richting de bal. Zankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Micanski rent richting de bal. Prahov verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski begaat een overtreding. Micanski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hubchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micanski met de inworp. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Вихър Айтос 1:0

40e minuut.
Kunchev passt de bal in één keer door. Barekov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubchev. Hubchev krijgt een gele kaart. Barekov raakt geblesseerd tijdens het duel. Pamukov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yurukov kopt de bal weg. Barekov rent richting de bal. Barekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kunchev kopt de bal weg. Goranov is nu in balbezit. Rashev is nu in balbezit. Goranov onderschept slim de pass. Goranov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kunchev passt de bal zonder na te denken. Sirakov rent richting de bal. Sirakov passt de bal in één keer door. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 50%, Вихър Айтос 50%.
Chernite Bikove - Вихър Айтос 1:0

57e minuut.
Klungelig pakt Cherganski de bal. Sirakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashev is nu in balbezit. Sirakov verovert de bal door een tackle van achteren. Sirakov geeft de bal voor. Aleksandrov bokst de bal weg.

90e minuut.
Krasnev speelt de bal door. Gurdev rent richting de bal. Pamukov onderschept slim de pass. Barekov rent richting de bal. Barekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Вихър Айтос 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 44%, Вихър Айтос 56%.
Chernite Bikove - Вихър Айтос 2:0