Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westball Milanelo
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 23.4
good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Pencov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmstedt geeft een lange en hoge pass. Bandalovski heeft problemen om de bal te vangen. Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pencov passt de bal met de wreef. Ognyanov is nu in balbezit. Ognyanov passt de bal in één keer door. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gachev rent richting de bal. Pencov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandalovski. Pencov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gurdev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap. Petlarov probeert de bal aan de voet te houden. Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Malmstedt geeft de bal voor. Klungelig pakt Gurdev de bal. Zagorov is nu in balbezit. Hristoskov onderschept slim de pass. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov probeert naar een medespeler te passen. Gachev speelt de bal door. Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Milanelo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 32%, Milanelo 68%.
Westball - Milanelo 1:0

48e minuut.
Galunov speelt de bal door. Gachev kopt de bal weg. Gadzhev is nu in balbezit. Ognyanov onderschept slim de pass. Ognyanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Hristoskov de bal. Zagorov rent richting de bal. Hristoskov begaat een overtreding. Hristoskov krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kosturkov is nu in balbezit. Kosturkov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ribchev de bal onder controle te krijgen. Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap. Galunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Milanelo 2:0

70e minuut.
Suev onderschept slim de pass. Ribchev rent richting de bal. Ribchev speelt de bal door. Hristoskov rent richting de bal. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Balev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gurdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdev geeft de bal voor. Balev kopt de bal weg. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damyanov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donkov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichev komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pencov rent richting de bal. Suev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pencov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 31%, Milanelo 69%.
Westball - Milanelo 2:0