Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenin PRAUJDA
Normal Tactiek Преса 3
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Orsov passt de bal in één keer door. Mushev is nu in balbezit. Yaakov rent richting de bal. Yaakov schiet op doel. Lishkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:1

9e minuut.
Dekov kan de bal niet met de borst controleren. Mushev is nu in balbezit. Mushev passt de bal in één keer door. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zafirov met een harde bal richting middenveld. Seabra kopt de bal weg. Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een lange en hoge pass. Yaakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zafirov kopt de bal weg. Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Bangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra geeft een lange en hoge pass. Lishkov bokst de bal weg. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:2

23e minuut.
Kaloshev geeft een hoge lob. Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een lange en hoge pass. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:3

25e minuut.
Løvdal rent richting de bal. Løvdal passt de bal in één keer door. Yaakov controleert de bal met de borst. Yaakov draait met de bal, schiet en ... Zlatev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:4

28e minuut.
Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov onderschept slim de pass. Orsov geeft de bal voor. Mushev is nu in balbezit. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Lishkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bangov rent richting de bal. Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev met een sublieme pass. Yaakov rent richting de bal. Yaakov schiet op doel. Lishkov bokst de bal weg. Paal!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Algarra komt het veld opgelopen. Lishkov trapt de bal weg van het doel. Orsov kopt de bal weg. Løvdal is nu in balbezit. Løvdal geeft de bal voor. Mushev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Algarra passt de bal met de wreef. Løvdal is nu in balbezit. Løvdal speelt de bal door. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Lishkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vuchev rent richting de bal. Seabra onderschept slim de pass. Seabra met een sublieme pass. Algarra rent richting de bal. Algarra draait met de bal, schiet en ... Lishkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Løvdal neemt de hoekschop. Mushev krijgt zijn hoofd ertegen. Lishkov bokst de bal weg. Algarra is nu in balbezit. Algarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:5

45e minuut.
Klungelig pakt Mushev de bal. Zlatev rent richting de bal. Algarra onderschept slim de pass. Algarra draait met de bal, schiet en ... Lishkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenin 77%, PRAUJDA 23%.
Lenin - PRAUJDA 0:6

46e minuut.
Orsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov passt de bal in één keer door. Seabra is nu in balbezit. Seabra geeft een lange en hoge pass. Mushev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:7

47e minuut.
Aksal komt het veld opgelopen. Radoslavov komt het veld opgelopen. Zehirov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Algarra rent richting de bal. Algarra passt de bal met de wreef. Aksal rent richting de bal. Aksal geeft de bal voor. Mushev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vuchev rent richting de bal. Vuchev probeert naar een medespeler te passen. Kaloshev rent richting de bal. Kaloshev geeft een lange en hoge pass. Mushev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vuchev speelt de bal door. Algarra geeft een hoge lob. Mushev rent richting de bal. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Lishkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aksal is nu in balbezit. Aksal geeft een hoge lob. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev draait met de bal, schiet en ... Lishkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:8

72e minuut.
Urumov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kaloshev onderschept slim de pass. Kaloshev probeert naar een medespeler te passen. Mushev is nu in balbezit. Mushev met een sublieme pass. Algarra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:9

79e minuut.
Algarra probeert naar een medespeler te passen. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev onderschept slim de pass. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Lishkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:10

83e minuut.
Inworp. Orsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aksal rent richting de bal. Aksal geeft de bal voor. Mushev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:11

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zehirov met een snelle inworp. Klungelig pakt Kaloshev de bal. Kaloshev geeft een hoge lob. Algarra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Juszczak geeft een hoge lob. Algarra kopt de bal weg. Mushev is nu in balbezit. Mushev draait met de bal, schiet en ... Lishkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - PRAUJDA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenin 65%, PRAUJDA 35%.
Lenin - PRAUJDA 0:12