Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Kukësi KF Dinamo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri passt de bal zonder na te denken. Roscam is nu in balbezit. Roscam draait met de bal, schiet en ... Zhileta onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - KF Dinamo 1:0

15e minuut.
Meidani onderschept slim de pass. Selimi rent richting de bal. Selimi passt de bal met de wreef. Maxhera rent richting de bal. Maxhera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Šeme rent richting de bal. Šeme draait met de bal, schiet en ... Gami is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gami geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zhileta geeft een hoge lob. Selimi kopt de bal weg. Maxhera heeft problemen om de bal te vangen. Hamiti is nu in balbezit. Hamiti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Kukësi 29%, KF Dinamo 71%.
IF Kukësi - KF Dinamo 1:0

52e minuut.
Meidani kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamiti de bal. Kryemadhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam verovert de bal door een tackle van achteren. Roscam schiet op doel. Kiço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Zelinka is nu in balbezit. Bellopoja rent richting de bal. Hamiti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamiti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Musliu verovert de bal door een tackle van achteren. Musliu met een sublieme pass. Maxhera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera schiet op doel. Londo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Frashëri rent richting de bal. Frashëri geeft de bal voor. Maxhera heeft problemen om de bal te vangen. Roscam rent richting de bal. Roscam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Kukësi 42%, KF Dinamo 58%.
IF Kukësi - KF Dinamo 1:0