Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Luftëtari KF Dukagjini
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Prizreni rent richting de bal. Prizreni speelt de bal door. Gjakova speelt de bal door. Klungelig pakt Bogdani de bal. Bogdani schiet op doel. Strakosha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefa heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Stefa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pahuara zal de hoekschop nemen. Osmani kopt de bal weg. Aliti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazimi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefa de bal. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Pahuara rent richting de bal. Pahuara probeert naar een medespeler te passen. Bogdani rent richting de bal. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazimi geeft een hoge lob. Kapllani probeert de bal aan de voet te houden. Bogdani rent richting de bal. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - KF Dukagjini 1:0

34e minuut.
Osmani probeert naar een medespeler te passen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bogdani is nu in balbezit. Kapllani is nu in balbezit. Bogdani verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdani haalt uit met een fantastische trap. Strakosha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - KF Dukagjini 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Bellopoja de bal. Bogdani verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia rent richting de bal. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Selmanaj kopt de bal weg. Gërmizaj is nu in balbezit. Gërmizaj passt de bal in één keer door. Bellopoja is nu in balbezit. Bellopoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - KF Dukagjini 2:1

43e minuut.
Aliti met een sublieme pass. Nazimi rent richting de bal. Bellopoja onderschept slim de pass. Bellopoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IS Luftëtari - KF Dukagjini 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 45%, KF Dukagjini 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IS Luftëtari - KF Dukagjini 2:2

53e minuut.
Gjakova bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjakova passt de bal in één keer door. Haxhia met een sublieme pass. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stefa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pahuara de bal. Pahuara speelt de bal door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Strakosha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 43%, KF Dukagjini 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IS Luftëtari - KF Dukagjini 2:2