Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Vëllaznimi KF Dukagjini
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gërmizaj probeert naar een medespeler te passen. Bellopoja is nu in balbezit. Kaçiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaçiu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Senka rent richting de bal. Senka geeft een lange en hoge pass. Xhumba kan de bal niet met de borst controleren. Jonuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonuzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strakosha trapt de bal weg. Gërmizaj kopt de bal weg. Bellopoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Babamusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jonuzi onderschept slim de pass. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merovci verovert de bal door een tackle van achteren. Merovci geeft een lange en hoge pass. Abdyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vëllaznimi 43%, KF Dukagjini 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Vëllaznimi - KF Dukagjini 0:0

49e minuut.
Sopaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xhani rent richting de bal. Sopaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sopaj krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Senka probeert naar een medespeler te passen. Sadikaj is nu in balbezit. Sadikaj passt de bal met de wreef. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abdyli rent richting de bal. Abdyli schiet op doel. Kapllani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdyli rent richting de bal. Abdyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Vëllaznimi - KF Dukagjini 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Vëllaznimi 44%, KF Dukagjini 56%.
IF Vëllaznimi - KF Dukagjini 1:0