Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dukagjini SK Skënderbeu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Zhuzhumi is nu in balbezit. Bogdani onderschept slim de pass. Bogdani passt de bal in één keer door. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Billa is nu in balbezit. Billa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jonuzi de bal onder controle te krijgen. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hamzaj onderschept slim de pass. Hamzaj geeft een hoge lob. Muzaku is nu in balbezit. Muzaku geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Badivuku de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hamzaj passt de bal zonder na te denken. Daar is Jonuzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonuzi passt de bal in één keer door. Badivuku is nu in balbezit. Badivuku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 45%, SK Skënderbeu 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Dukagjini - SK Skënderbeu 0:0

60e minuut.
Sejdiu rent richting de bal. Zhuzhumi onderschept slim de pass. Domi onderschept slim de pass. Domi haalt uit met een fantastische trap. Billa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - SK Skënderbeu 1:0

63e minuut.
Sejdiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu probeert naar een medespeler te passen. Demollari rent richting de bal. Domi onderschept slim de pass. Domi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Goga is nu in balbezit. Goga geeft de bal voor. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku haalt uit met een fantastische trap. Vila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Dukagjini - SK Skënderbeu 1:1

76e minuut.
Bogdani verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdani probeert naar een medespeler te passen. Demollari verovert de bal door een tackle van achteren. Gami rent richting de bal. Gami geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ymeri met een snelle inworp. Daar is Billa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billa geeft een lange en hoge pass. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 44%, SK Skënderbeu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Dukagjini - SK Skënderbeu 1:1