Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF ADA IS Bylis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Buda speelt de bal door. Shakaj rent richting de bal. Shakaj passt de bal met de wreef. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dajti passt de bal zonder na te denken. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda passt de bal zonder na te denken. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Rizvanolli de bal. Mala is nu in balbezit. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - IS Bylis 1:0

24e minuut.
Kodra probeert de bal met de borst te controleren. Kodra met een sublieme pass. Jouret rent richting de bal. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 55%, IS Bylis 45%.
IF ADA - IS Bylis 1:0

48e minuut.
Nexhipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurbardhi onderschept slim de pass. Gurbardhi probeert naar een medespeler te passen. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - IS Bylis 2:0

55e minuut.
Qyqalla kopt de bal weg. Mitrovica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. Zoqishta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - IS Bylis 2:1

57e minuut.
Qyqalla verovert de bal door een tackle van achteren. Kodra verovert de bal door een tackle van achteren. Kodra geeft een lange en hoge pass. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - IS Bylis 3:1

77e minuut.
Zotaj rent richting de bal. Fana onderschept slim de pass. Fana passt de bal met de wreef. Qyqalla is nu in balbezit. Qyqalla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Qyqalla is nu in balbezit. Qyqalla speelt de bal door. Gurbardhi heeft problemen om de bal te vangen. Mala rent richting de bal. Mala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zotaj probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda probeert naar een medespeler te passen. Shakaj rent richting de bal. Shakaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 43%, IS Bylis 57%.
IF ADA - IS Bylis 3:1