Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Përmeti IF ADA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Përbreza probeert de bal aan de voet te houden. Bruçi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myrtaj. Myrtaj krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Përbreza is nu in balbezit. Duraj is nu in balbezit. Met opzet legt Përbreza zijn tegenspeler op de grond. Përbreza krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Përbreza bereikt de bal nog maar net als eerste. Përbreza probeert naar een medespeler te passen. Xhumba is nu in balbezit. Xhumba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arboni geeft de bal voor. Xhumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruçi begaat een overtreding. Bruçi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Muriqi is nu in balbezit. Lekaj begaat een overtreding. Muriqi raakt geblesseerd tijdens het duel. Muriqi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lazami rent richting de bal. Lazami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Muriqi verovert de bal door een tackle van achteren. Bruçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muriqi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duraj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kotja heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Përmeti - IF ADA 0:1

43e minuut.
Xhumba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuraja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Përmeti 69%, IF ADA 31%.
AC Përmeti - IF ADA 0:1

53e minuut.
Çoniku is nu in balbezit. Çoniku geeft een lange en hoge pass. Murati controleert de bal met de borst. Kuraja rent richting de bal. Kuraja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Çoniku geeft de bal voor. Mazrreku speelt de bal door. Duraj kopt de bal weg. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Muhaxheri niet meer kan verder spelen. Kupi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Përbreza geeft de bal voor. Inworp. Veliaj met de inworp. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Përbreza onderschept slim de pass. Përbreza geeft de bal voor. Arboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazami onderschept slim de pass. Lazami haalt uit met een fantastische trap. Kupi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Përmeti 47%, IF ADA 53%.
AC Përmeti - IF ADA 0:1