Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Domosdova KS Bregu i Diellit
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Çarçani geeft een lange en hoge pass. Lika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati onderschept slim de pass. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Domosdova - KS Bregu i Diellit 0:1

14e minuut.
Bilalli rent richting de bal. Vyshku onderschept slim de pass. Vyshku geeft een lange en hoge pass. Grami rent richting de bal. Grami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tirana kan de bal niet met de borst controleren. Bilalli rent richting de bal. Çarçani is nu in balbezit. Osjeku verovert de bal door een tackle van achteren. Osjeku schiet op doel. Agjani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Llaskuci geeft een hoge lob. Inworp. Bunjaku met een snelle inworp. Osjeku rent richting de bal. Osjeku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Shima probeert naar een medespeler te passen. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku speelt de bal door. Tirana is nu in balbezit. Tirana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Llaskuci kopt de bal weg. Osjeku is nu in balbezit. Bilalli is nu in balbezit. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IS Domosdova - KS Bregu i Diellit 1:1

27e minuut.
Dedaj geeft de bal voor. Tirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirana passt de bal zonder na te denken. Osjeku is nu in balbezit. Osjeku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Domosdova 58%, KS Bregu i Diellit 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IS Domosdova - KS Bregu i Diellit 1:1

68e minuut.
Osjeku is nu in balbezit. Osjeku speelt de bal door. Tirana is nu in balbezit. Tirana haalt uit met een fantastische trap. Sallauka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Domosdova - KS Bregu i Diellit 2:1

76e minuut.
Gjikokaj geeft de bal voor. Bilalli kopt de bal weg. Bogdani probeert de bal aan de voet te houden. Bushati is nu in balbezit. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aliti trapt de bal weg van het doel. Osjeku kopt de bal weg. Konushevci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tirana is nu in balbezit. Tirana haalt uit met een fantastische trap. Agjani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Murataj probeert naar een medespeler te passen. Bogdani rent richting de bal. Vyshku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vyshku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Domosdova 52%, KS Bregu i Diellit 48%.
IS Domosdova - KS Bregu i Diellit 2:1