Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Erzeni KS Bregu i Diellit
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cantera verovert de bal door een tackle van achteren. Bushati rent richting de bal. Ramovi is nu in balbezit. Ramovi haalt uit met een fantastische trap. Bregu kopt de bal weg. Selmani bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Murataj verovert de bal door een tackle van achteren. Murataj met een sublieme pass. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Erzeni - KS Bregu i Diellit 0:1

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramovi de bal onder controle te krijgen. Zhilagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhilagu passt de bal met de wreef. Sulaj rent richting de bal. Sulaj geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Erzeni - KS Bregu i Diellit 1:1

32e minuut.
Ramovi kopt de bal weg. Cantera rent richting de bal. Klungelig pakt Londo de bal. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bunjaku is nu in balbezit. Sulaj verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaj probeert naar een medespeler te passen. Kalemi kan de bal niet met de borst controleren. Kalemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bilalli verovert de bal door een tackle van achteren. Ramovi is nu in balbezit. Ramovi probeert naar een medespeler te passen. Bushati rent richting de bal. Bushati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 51%, KS Bregu i Diellit 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Erzeni - KS Bregu i Diellit 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Erzeni 65%, KS Bregu i Diellit 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Erzeni - KS Bregu i Diellit 1:1