Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Indopora Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3570
Indopora Bogor United
Standar 442 Tactiek 451mid
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 39.7
average Schieten excellent
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Devine is nu in balbezit. Devine passt de bal zonder na te denken. Hendardi rent richting de bal. Hendardi geeft de bal voor. Esperanza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kazimierowicz passt de bal in één keer door. Devine is nu in balbezit. Devine probeert naar een medespeler te passen. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pezzotti met een sublieme pass. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang passt de bal met de wreef. Esperanza is nu in balbezit. Esperanza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Esperanza rent richting de bal. Esperanza geeft een hoge lob. Samsuri speelt de bal door. Molinero is nu in balbezit. Molinero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang probeert naar een medespeler te passen. Retig heeft problemen om de bal te vangen. Retig draait met de bal, schiet en ... Ruslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Bogor United 0:1

22e minuut.
Földes rent richting de bal. Földes geeft een lange en hoge pass. Daar is Hendardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retig is nu in balbezit. Retig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pezzotti met een sublieme pass. Devine is nu in balbezit. Devine met een sublieme pass. Retig rent richting de bal. Retig haalt uit met een fantastische trap. Ruslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruslan probeert naar een medespeler te passen. Földes kopt de bal weg. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig schiet op doel. Ruslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Bogor United 0:2

38e minuut.
Ruslan trapt de bal weg. Ibrahim kopt de bal weg. Kazimierowicz met een sublieme pass. Földes rent richting de bal. Földes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ruslan met een harde bal richting middenveld. Ruhiyat controleert de bal met de borst. Ruhiyat passt de bal in één keer door. Molinero rent richting de bal. Molinero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Suheri is nu in balbezit. Retig verovert de bal door een tackle van achteren. Retig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Retig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Bogor United 0:3

45e minuut.
Pezzotti probeert naar een medespeler te passen. Esperanza is nu in balbezit. Esperanza geeft de bal voor. Földes is nu in balbezit. Földes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 74%, Bogor United 26%.
Indopora - Bogor United 0:3

49e minuut.
Aritonang onderschept slim de pass. Aritonang met een sublieme pass. Retig rent richting de bal. Retig schiet op doel. Suheri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bahar komt het veld opgelopen. Pramudji komt het veld opgelopen. Devine neemt de hoekschop. Retig krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Devine met een sublieme pass. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes passt de bal in één keer door. Retig is nu in balbezit. Retig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Bogor United 0:4

54e minuut.
Samsuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes onderschept slim de pass. Raharjo is nu in balbezit. Földes is nu in balbezit. Földes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Corryn komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Ziccardi komt het veld opgelopen. Hartono komt het veld opgelopen. Ramdani komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pramudji geeft een lange en hoge pass. Esperanza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samsuri. Samsuri krijgt een gele kaart. Esperanza raakt geblesseerd tijdens het duel. Pezzotti wilt de vrije trap nemen. Retig springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hartono rent richting de bal. Esperanza verovert de bal door een tackle van achteren. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig draait met de bal, schiet en ... Ruslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Wiyono is nu in balbezit. Bahar onderschept slim de pass. Bahar met een sublieme pass. Molinero bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Corryn geeft een hoge lob. Inworp. Aritonang met de inworp. Esperanza rent richting de bal. Esperanza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza onderschept slim de pass. Esperanza speelt de bal door. Retig is nu in balbezit. Retig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 72%, Bogor United 28%.
Indopora - Bogor United 0:4