Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: BAPAKMU FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5800
BAPAKMU FC Spar11
541 Tactiek 3B3
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten very good
solid Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Wicahyono verovert de bal door een tackle van achteren. Wicahyono met een sublieme pass. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel. Poidevin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Martin met een snelle inworp. Gadocha is nu in balbezit. Tekerlekçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekerlekçi krijgt een gele kaart. Gadocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gadocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hải Phong springt en kopt de bal. Lumbuun bokst de bal weg.

27e minuut.
Renusz kopt de bal weg. Hariyatu heeft problemen om de bal te vangen. Krzos is nu in balbezit. Krzos schiet op doel. Lumbuun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Spar11 1:0

40e minuut.
Wicahyono is nu in balbezit. Martin rent richting de bal. Martin met een sublieme pass. Gadocha rent richting de bal. Gadocha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták geeft de bal voor. Renusz probeert de bal aan de voet te houden. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAPAKMU FC - Spar11 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 49%, Spar11 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAPAKMU FC - Spar11 1:1

60e minuut.
Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka geeft de bal voor. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi schiet op doel. Poidevin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Spar11 1:2

69e minuut.
Krzos probeert naar een medespeler te passen. Bert is nu in balbezit. Sandang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandang krijgt een gele kaart. Bert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha met een sublieme pass. Krzos met een sublieme pass. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir haalt uit met een fantastische trap. Lumbuun bokst de bal weg.

89e minuut.
Pasir passt de bal in één keer door. Martin is nu in balbezit. Pasir is nu in balbezit. Pasir passt de bal zonder na te denken. Krzos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 44%, Spar11 56%.
BAPAKMU FC - Spar11 1:2