Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: StanVic Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2792
StanVic Centfloss FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Morhan is nu in balbezit. Morhan geeft een hoge lob. Ivakdalam rent richting de bal. Ivakdalam draait met de bal, schiet en ... Adiputra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - Centfloss FC 0:1

23e minuut.
Badil onderschept slim de pass. Badil geeft een hoge lob. Mainaky heeft problemen om de bal te vangen. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sampoerna de bal. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StanVic - Centfloss FC 1:1

31e minuut.
Daar is Takwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salossa is nu in balbezit. Takwin begaat een overtreding. Salossa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salossa kan niet meer verder spelen. Ruslan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StanVic 56%, Centfloss FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StanVic - Centfloss FC 1:1

50e minuut.
Silvano rent richting de bal. Silvano probeert naar een medespeler te passen. Sujianto is nu in balbezit. Ivakdalam verovert de bal door een tackle van achteren. Ivakdalam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - Centfloss FC 1:2

68e minuut.
Takwin onderschept slim de pass. Takwin speelt de bal door. Silvano geeft de bal voor. Adnyana bereikt de bal nog maar net als eerste. Adnyana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Him Tjiang rent richting de bal. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman speelt de bal door. Sunito rent richting de bal. Sunito haalt uit met een fantastische trap. Komboy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sujianto geeft een hoge lob. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang passt de bal met de wreef. Ivakdalam rent richting de bal. Ivakdalam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Takwin verovert de bal door een tackle van achteren. Takwin speelt de bal door. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - Centfloss FC 1:3

83e minuut.
Sujianto rent richting de bal. Takwin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sunito. Takwin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Takwin met een snel genomen vrije trap. Silvano is nu in balbezit. Silvano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StanVic 65%, Centfloss FC 35%.
StanVic - Centfloss FC 1:3