Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerazzuri FC Kapan
0021 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 50.9
formidable Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Mastrantonio is nu in balbezit. Nüssli rent richting de bal. Nüssli passt de bal zonder na te denken. Śrutwa is nu in balbezit. Śrutwa draait met de bal, schiet en ... Mahakyan bokst de bal weg.

5e minuut.
Mastrantonio probeert naar een medespeler te passen. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Harlem rent richting de bal. Harlem geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. Simon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - FC Kapan 1:0

13e minuut.
Nazaryan passt de bal in één keer door. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Simon trapt de bal weg. Arturyan kopt de bal weg. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - FC Kapan 2:0

17e minuut.
Mrkšić geeft een hoge lob. Inworp. Arturyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khachatryan geeft een lange en hoge pass. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal. Simon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Teymuryan geeft een lange en hoge pass. MacKeith is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arturyan neemt de hoekschop. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. Simon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kirakosyan passt de bal zonder na te denken. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. MacKeith rent richting de bal. Moşanu rent richting de bal. MacKeith onderschept slim de pass. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa passt de bal met de wreef. Minassyan speelt de bal door. MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith schiet op doel. Simon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Arturyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Khachatryan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. Simon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal in één keer door. Minassyan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Paal! Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft de bal voor. Simon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerazzuri 35%, FC Kapan 65%.
Nerazzuri - FC Kapan 2:0

48e minuut.
Arturyan met een snelle inworp. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan speelt de bal door. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. Simon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Simon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Salnitri rent richting de bal. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan geeft een hoge lob. MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spinčić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Teymuryan heeft problemen om de bal te vangen. Mastrantonio is nu in balbezit. Teymuryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teymuryan krijgt een gele kaart. Mastrantonio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mastrantonio kan niet meer verder spelen. Sánchez Parrilla komt het veld opgelopen. Nüssli met een snel genomen vrije trap. Zajc kopt de bal weg. Nazaryan heeft problemen om de bal te vangen. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. Mahakyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mahakyan speelt de bal door. Minassyan kopt de bal weg. Nazaryan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli passt de bal met de wreef. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kanevsky de bal. Paal!

66e minuut.
MacKeith kopt de bal weg. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal in één keer door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Minassyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mrkšić ... Strafschop! Mrkšić krijgt een gele kaart. MacKeith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKeith legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - FC Kapan 3:0

78e minuut.
Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Simon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - FC Kapan 4:0

87e minuut.
Arturyan speelt de bal door. Mišlov bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - FC Kapan 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerazzuri 52%, FC Kapan 48%.
Nerazzuri - FC Kapan 5:0