Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ararat KILIKIA
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 28.6
weak Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Mnatsakanyan rent richting de bal. Nikolayan onderschept slim de pass. Nikolayan met een sublieme pass. Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - KILIKIA 0:1

12e minuut.
Shirinyan onderschept slim de pass. Shirinyan met een sublieme pass. Martirosyan speelt de bal door. Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan schiet op doel. Babajanyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Sismanyan speelt de bal door. Zavenyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hacheryan de bal. Sisakyan is nu in balbezit. Sisakyan speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eskandaryan is nu in balbezit. Martirosyan rent richting de bal. Eskandaryan rent richting de bal. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Eskandaryan is nu in balbezit. Saribekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Preradovič controleert de bal met de borst. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Charikyan passt de bal in één keer door. Nikolayan geeft de bal voor. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass. Nersesyan probeert de bal met de borst te controleren. Mermeryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal in één keer door. Eskandaryan is nu in balbezit. Eskandaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - KILIKIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 59%, KILIKIA 41%.
FC Ararat - KILIKIA 0:2

48e minuut.
Daar is Preradovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preradovič passt de bal in één keer door. Carbonell speelt de bal door. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Martirosyan rent richting de bal. Andonyan heeft problemen om de bal te vangen. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mermeryan met een sublieme pass. Preradovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič passt de bal in één keer door. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell speelt de bal door. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Nikolayan passt de bal in één keer door. Carbonell met een sublieme pass. Klungelig pakt Martirosyan de bal. Martirosyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Andonyan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Andonyan kopt de bal weg. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan passt de bal met de wreef. Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Eskandaryan is nu in balbezit. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell met een sublieme pass. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Andonyan geeft een hoge lob. Inworp. Nikolayan met de inworp. Martirosyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 74%, KILIKIA 26%.
FC Ararat - KILIKIA 0:2