Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ararat IbraMilan
Normal Tactiek 5-5-3
33% Balbezit 67%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten very good
average Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Apolinarski passt de bal zonder na te denken. Roncatto met een sublieme pass. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Babajanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:1

5e minuut.
del Puerto onderschept slim de pass. Saribekyan is nu in balbezit. del Puerto onderschept slim de pass. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel schiet op doel. Babajanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mkchyan probeert de bal aan de voet te houden. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski passt de bal in één keer door. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:2

9e minuut.
Saribekyan rent richting de bal. Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnel passt de bal in één keer door. del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mnatsakanyan rent richting de bal. Met opzet legt Flores zijn tegenspeler op de grond. Mnatsakanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mnatsakanyan met een snel genomen vrije trap. Nersesyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vočadlo controleert de bal met de borst. Chery bokst de bal weg.

14e minuut.
Roncatto met een sublieme pass. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel rent richting de bal. Bonnel schiet op doel. Babajanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Roncatto rent richting de bal. Roncatto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Flores de bal. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Saribekyan de bal. Saribekyan speelt de bal door. Shirinyan is nu in balbezit. del Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:3

18e minuut.
Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores speelt de bal door. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto schiet op doel. Babajanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:4

19e minuut.
Daar is Roncatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncatto passt de bal met de wreef. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:5

22e minuut.
Luski geeft de bal voor. del Puerto rent richting de bal. del Puerto passt de bal met de wreef. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel haalt uit met een fantastische trap. Babajanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Kasparov de bal onder controle te krijgen. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Roncatto speelt de bal door. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:6

29e minuut.
Mnatsakanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yepremyan komt het veld opgelopen. Nersesyan probeert naar een medespeler te passen. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yepremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal in één keer door. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kasparov geeft de bal voor. Inworp. Flores met een snelle inworp. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Luski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncatto passt de bal in één keer door. del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 73%, IbraMilan 27%.
FC Ararat - IbraMilan 0:7

46e minuut.
del Puerto met een sublieme pass. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel passt de bal in één keer door. del Puerto rent richting de bal. del Puerto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Andonyan probeert de bal met de borst te controleren. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kasparov is nu in balbezit. Kasparov geeft de bal voor. Mignani kopt de bal weg. Bonnel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonnel geeft een lange en hoge pass. Babajanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Sismanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan onderschept slim de pass. Mkchyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Bonnel de bal. Bonnel passt de bal zonder na te denken. del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Babajanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - IbraMilan 0:8

78e minuut.
Roncatto met een sublieme pass. Yepremyan rent richting de bal. Yepremyan met een sublieme pass. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Luski speelt de bal door. Saribekyan is nu in balbezit. del Puerto onderschept slim de pass. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Apolinarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kasparov de bal. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto haalt uit met een fantastische trap. Babajanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 62%, IbraMilan 38%.
FC Ararat - IbraMilan 0:8