Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Txerk FK Ayntap
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Shahbazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahbazyan speelt de bal door. Kirakosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Txerk - FK Ayntap 1:0

28e minuut.
Sukiasyan is nu in balbezit. Daribyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sahakyan. Daribyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daribyan kan niet meer verder spelen. Varteresyan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kirakosyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shahbazyan met de inworp. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Txerk 56%, FK Ayntap 44%.
Hay-Ari Txerk - FK Ayntap 1:0

55e minuut.
Smbatyan heeft problemen om de bal te vangen. Smbatyan passt de bal in één keer door. Minasyan rent richting de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Teymuryan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mashouryan geeft een hoge lob. Inworp. Smbatyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arshakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Txerk 64%, FK Ayntap 36%.
Hay-Ari Txerk - FK Ayntap 1:0