Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KILIKIA Արարատ Sewan
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 20
good Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dabaghyan speelt de bal door. Petraliti is nu in balbezit. Petraliti schiet op doel. Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Charikyan de bal. Charikyan speelt de bal door. Klungelig pakt Preradovič de bal. Preradovič probeert naar een medespeler te passen. Charikyan geeft een lange en hoge pass. Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Petraliti de bal. Petraliti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Արարատ Sewan 1:0

15e minuut.
Dakessyan geeft een lange en hoge pass. Petraliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petraliti met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Miranyan kopt de bal weg. Daar is Charikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charikyan passt de bal zonder na te denken. Petraliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petraliti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel. Egoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Արարատ Sewan 2:0

43e minuut.
Mermeryan rent richting de bal. Mermeryan passt de bal in één keer door. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel. Patrikyan probeert de bal aan de voet te houden. Egoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 36%, Արարատ Sewan 64%.
KILIKIA - Արարատ Sewan 2:0

51e minuut.
Zatikyan rent richting de bal. Zatikyan geeft de bal voor. Dakessyan kopt de bal weg. Petraliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petraliti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bareghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan geeft een hoge lob. Carbonell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petraliti is nu in balbezit. Petraliti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Petraliti de bal. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan passt de bal in één keer door. Petraliti rent richting de bal. Petraliti passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Charikyan rent richting de bal. Charikyan geeft een lange en hoge pass. Petraliti rent richting de bal. Petraliti haalt uit met een fantastische trap. Danielyan probeert de bal aan de voet te houden. Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Preradovič met de inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Petraliti rent richting de bal. Petraliti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mermeryan met de inworp. Preradovič heeft problemen om de bal te vangen. Preradovič geeft een lange en hoge pass. Petraliti is nu in balbezit. Petraliti haalt uit met een fantastische trap. Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Petraliti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eskandaryan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Eskandaryan probeert naar een medespeler te passen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patrikyan probeert naar een medespeler te passen. Preradovič geeft een hoge lob. Eskandaryan is nu in balbezit. Eskandaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Miranyan passt de bal zonder na te denken. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal in één keer door. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan draait met de bal, schiet en ... Egoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Արարատ Sewan 3:0

90e minuut.
Charikyan kopt de bal weg. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan schiet op doel. Egoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 31%, Արարատ Sewan 69%.
KILIKIA - Արարատ Sewan 3:0