Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erevan City Արարատ Sewan
20-21 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Mkhitaryan met een sublieme pass. Araqelyan probeert de bal aan de voet te houden. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Egoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erevan City - Արարատ Sewan 1:0

5e minuut.
Shageldyan passt de bal met de wreef. Petrosyan rent richting de bal. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Egoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erevan City - Արարատ Sewan 2:0

9e minuut.
Petikyan met een sublieme pass. Araqelyan speelt de bal door. Stepanyan rent richting de bal. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zatikyan met een sublieme pass. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan begaat een overtreding. Patrikyan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Patrikyan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petikyan neemt de hoekschop. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Patrikyan de bal onder controle te krijgen. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan schiet op doel. Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zatikyan met een sublieme pass. Vandenbroucke is nu in balbezit. Vandenbroucke passt de bal met de wreef. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan schiet op doel. Egoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Erevan City - Արարատ Sewan 3:0

26e minuut.
Tomasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Lusinyan speelt de bal door. Tumanyan met een sublieme pass. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan geeft een hoge lob. Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Daar is Mkhitaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrikyan rent richting de bal. Mkhitaryan onderschept slim de pass. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap. Egoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erevan City - Արարատ Sewan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erevan City 30%, Արարատ Sewan 70%.
Erevan City - Արարատ Sewan 4:0

52e minuut.
Stepanyan probeert naar een medespeler te passen. Mkhitaryan is nu in balbezit. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mkhitaryan de bal. Mkhitaryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel. Egoyan bokst de bal weg.

53e minuut.
Stepanyan geeft de bal voor. Inworp. Petikyan met een snelle inworp. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Shageldyan passt de bal zonder na te denken. Tumanyan met een sublieme pass. Petikyan met een sublieme pass. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Egoyan trapt de bal weg van het doel. Stepanyan kopt de bal weg. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Egoyan trapt de bal weg. Stepanyan kopt de bal weg. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Egoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erevan City - Արարատ Sewan 5:0

61e minuut.
Egoyan speelt de bal door. Daar is Tomasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan geeft de bal voor. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lusinyan kopt de bal weg. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan speelt de bal door. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Egoyan trapt de bal weg. Stepanyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mkhitaryan de bal. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan geeft de bal voor. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan onderschept slim de pass. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erevan City - Արարատ Sewan 6:0

78e minuut.
Stepanyan rent richting de bal. Mkhitaryan is nu in balbezit. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Shageldyan kopt de bal weg. Daar is Miranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkhitaryan speelt de bal door. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap. Egoyan bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Stepanyan de bal. Tsolakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakyan speelt de bal door. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erevan City 23%, Արարատ Sewan 77%.
Erevan City - Արարատ Sewan 6:0