Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sinonyan FK Mihr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Eskandaryan probeert naar een medespeler te passen. Nikolayan rent richting de bal. Jigarkhanyan begaat een overtreding. Jigarkhanyan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mikoyan rent richting de bal. Rostamyan onderschept slim de pass. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap. Malkhasyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mikoyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - FK Mihr 1:0

21e minuut.
Harutyunyan speelt de bal door. Petikyan is nu in balbezit. Haroutiunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Harutyunyan onderschept slim de pass. Harutyunyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokatsi geeft een hoge lob. Petikyan is nu in balbezit. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sinonyan 39%, FK Mihr 61%.
FC Sinonyan - FK Mihr 1:0

56e minuut.
Aharonyan met een snelle inworp. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan geeft een lange en hoge pass. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan haalt uit met een fantastische trap. Ghazarosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Jigarkhanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sukiasyan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Frunzyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirinyan rent richting de bal. Harutyunyan begaat een overtreding. Harutyunyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sinonyan 49%, FK Mihr 51%.
FC Sinonyan - FK Mihr 1:0