Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyunik Berd Gallant Mihr
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ohanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aroyan komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Rostamyan rent richting de bal. Rostamyan speelt de bal door. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan geeft een hoge lob. Pachajyan springt en kopt de bal. Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Koryan met een harde bal richting middenveld. Shageldyan kopt de bal weg. Kalenyan speelt de bal door. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barseghyan heeft problemen om de bal te vangen. Rostamyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan geeft een lange en hoge pass. Koryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koryan met een harde bal richting middenveld. Inworp. Rostamyan met een snelle inworp. Shageldyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shahinyan rent richting de bal. Galstyan onderschept slim de pass. Galstyan probeert naar een medespeler te passen. Hovhannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shahinyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Djorkaeff geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haxverdyan de bal. Rostamyan rent richting de bal. Haxverdyan onderschept slim de pass. Haxverdyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyunik Berd - Gallant Mihr 1:0

30e minuut.
Pachajyan passt de bal zonder na te denken. Galstyan rent richting de bal. Shahinyan onderschept slim de pass. Aroyan is nu in balbezit. Aroyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Shahinyan passt de bal in één keer door. Tomasyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rostamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aroyan onderschept slim de pass. Aroyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan draait met de bal, schiet en ... Koryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyunik Berd 39%, Gallant Mihr 61%.
Pyunik Berd - Gallant Mihr 1:0

56e minuut.
Barseghyan geeft de bal voor. Inworp. Shageldyan met de inworp. Kalenyan heeft problemen om de bal te vangen. Kalenyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Minassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishkhanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ishkhanyan probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koryan geeft de bal voor. Shageldyan kopt de bal weg. Koryan heeft problemen om de bal te vangen. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyunik Berd 39%, Gallant Mihr 61%.
Pyunik Berd - Gallant Mihr 1:0