Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYUNIK ABOVYAN Gallant Futbolistner
Փյունիկ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Telunts met een harde bal richting middenveld. Kipper kopt de bal weg. Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Poggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 1:0

4e minuut.
Dobalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tovmassyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobalyan. Tovmassyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Menegucci met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tunboyacyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kipper met de inworp. Soffientini rent richting de bal. Soffientini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tabanyan geeft de bal voor. Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan begaat een overtreding. Damadyan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tunboyacyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kipper met een snelle inworp. Soffientini rent richting de bal. Soffientini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan onderschept slim de pass. Tovmassyan met een sublieme pass. Daar is Soffientini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soffientini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 2:0

18e minuut.
Kipper rent richting de bal. Kipper geeft een hoge lob. Daar is Tunboyacyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poggio rent richting de bal. Poggio schiet op doel. Telunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shalunts geeft een lange en hoge pass. Peretsyan probeert de bal aan de voet te houden. Kipper geeft de bal voor. Poggio maakt een snoekduik en kopt de bal. Telunts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 3:0

23e minuut.
Kipper met een snelle inworp. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan met een sublieme pass. Menegucci rent richting de bal. Menegucci geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poggio rent richting de bal. Poggio draait met de bal, schiet en ... Telunts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 4:0

27e minuut.
Humphreys speelt de bal door. Tovmassyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tunboyacyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soffientini is nu in balbezit. Soffientini haalt uit met een fantastische trap. Telunts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Poggio is nu in balbezit. Soffientini rent richting de bal. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 5:0

36e minuut.
Arturyan rent richting de bal. Aghaxanyan onderschept slim de pass. Aghaxanyan met een sublieme pass. Daar is Tovmassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovmassyan geeft een lange en hoge pass. Telunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poggio is nu in balbezit. Poggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 6:0

37e minuut.
Munko komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Menegucci is nu in balbezit. Menegucci passt de bal in één keer door. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan schiet op doel. Telunts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Damadyan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kipper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aznavouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan rent richting de bal. Aznavouryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aznavouryan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inworp. Aznavouryan met de inworp. Humphreys geeft de bal voor. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan schiet op doel. Telunts bokst de bal weg. Telunts met een sublieme pass. Daar is Tovmassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovmassyan probeert naar een medespeler te passen. Munko rent richting de bal. Munko schiet op doel. Telunts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK ABOVYAN 26%, Gallant Futbolistner 74%.
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 6:0

51e minuut.
Humphreys kopt de bal weg. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko passt de bal in één keer door. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 7:0

53e minuut.
Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio passt de bal in één keer door. Kipper geeft een hoge lob. Munko springt en kopt de bal. Telunts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 8:0

57e minuut.
Peretsyan geeft de bal voor. Aghaxanyan kopt de bal weg. Kipper rent richting de bal. Kipper geeft een hoge lob. Munko springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poggio rent richting de bal. Poggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 9:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aghaxanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kipper heeft problemen om de bal te vangen. Kipper geeft de bal voor. Poggio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 10:0

63e minuut.
Humphreys is nu in balbezit. Humphreys geeft de bal voor. Poggio is nu in balbezit. Poggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 11:0

65e minuut.
Damadyan is nu in balbezit. Tovmassyan onderschept slim de pass. Tovmassyan probeert naar een medespeler te passen. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tabanyan rent richting de bal. Humphreys onderschept slim de pass. Humphreys speelt de bal door. Munko is nu in balbezit. Munko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 12:0

70e minuut.
Doeltrap. Kasparov komt het veld opgelopen. MacChlerich komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt MacChlerich de bal. MacChlerich geeft de bal voor. Shalunts onderschept slim de pass. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Telunts neemt vlug de vrije trap. Poggio kopt de bal weg. Tabanyan is nu in balbezit. MacChlerich onderschept slim de pass. MacChlerich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Poggio verovert de bal door een tackle van achteren. Poggio speelt de bal door. Gevorgyan rent richting de bal. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tabanyan kopt de bal weg. Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Poggio probeert naar een medespeler te passen. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 13:0

82e minuut.
Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper passt de bal zonder na te denken. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK ABOVYAN 14%, Gallant Futbolistner 86%.
PYUNIK ABOVYAN - Gallant Futbolistner 13:0