Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amar Football
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.2
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Witek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamboyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan haalt uit met een fantastische trap. Kelek bokst de bal weg. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amar - Football 1:0

12e minuut.
Danesvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Levonyan rent richting de bal. Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amar - Football 1:1

14e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea passt de bal met de wreef. Danesvalle is nu in balbezit. Quốc Phương rent richting de bal. Quốc Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Hamboyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamboyan. Hamboyan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yedigaryan is nu in balbezit. Hayrikyan is nu in balbezit. Yedigaryan onderschept slim de pass. Yedigaryan schiet op doel. Iskanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amar - Football 1:2

26e minuut.
Yedigaryan met een sublieme pass. Danesvalle is nu in balbezit. Beglaryan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beglaryan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hayrikyan rent richting de bal. Danesvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Balabekyan geeft de bal voor. Inworp. Vitalliano met de inworp. Yedigaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Danayan is nu in balbezit. Danesvalle verovert de bal door een tackle van achteren. Danesvalle speelt de bal door. Daar is Yedigaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Levonyan probeert naar een medespeler te passen. Quốc Phương rent richting de bal. Quốc Phương met een sublieme pass. Danesvalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Danesvalle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaroszewski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hacheryan. Hacheryan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amar 71%, Football 29%.
FC Amar - Football 1:2

49e minuut.
Zargaryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navasardyan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kotanjyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petralias met de inworp. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski geeft de bal voor. Quốc Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amar - Football 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amar 63%, Football 37%.
FC Amar - Football 1:3