Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Timada Football
343 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Haroutiunyan geeft de bal voor. Sahakyan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Jelonek de bal. Grigoryan onderschept slim de pass. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mnatsakanyan passt de bal zonder na te denken. Yedigaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peretsyan rent richting de bal. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grigoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan met een sublieme pass. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Vitalliano rent richting de bal. Vitalliano geeft een hoge lob. Danesvalle heeft problemen om de bal te vangen. Udrea geeft de bal voor. Quốc Phương springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - Football 0:1

16e minuut.
Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Witek ... Strafschop! Sahakyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sahakyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Jelonek geeft een lange en hoge pass. Vitalliano probeert de bal met de borst te controleren. Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sahakyan schiet op doel. Kelek speelt de bal door. Haroutiunyan kopt de bal weg. Daar is Grigoryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sahakyan rent richting de bal. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan met een sublieme pass. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan haalt uit met een fantastische trap. Kelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan probeert naar een medespeler te passen. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gevorgyan onderschept slim de pass. Gevorgyan geeft een lange en hoge pass. Grigoryan kopt de bal weg. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan draait met de bal, schiet en ... Kelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 35%, Football 65%.
FC Timada - Football 0:1

52e minuut.
Peretsyan rent richting de bal. Peretsyan draait met de bal, schiet en ... Sahakyan probeert de bal aan de voet te houden. Papazyan geeft een hoge lob. Sahakyan krijgt zijn hoofd ertegen. Kelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Doeltrap. Kefallinos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papazyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haroutiunyan geeft een lange en hoge pass. Sahakyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Timada - Football 1:1

67e minuut.
Witek rent richting de bal. Haroutiunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Haroutiunyan met een sublieme pass. Kefallinos is nu in balbezit. Kefallinos schiet op doel. Kelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Haroutiunyan rent richting de bal. Haroutiunyan geeft de bal voor. Witek is nu in balbezit. Sahakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sahakyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sahakyan geeft een hoge lob. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Karents begaat een overtreding. Karents krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darbinyan komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Papazyan met een sublieme pass. Peretsyan rent richting de bal. Peretsyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Darbinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski rent richting de bal. Paal!

88e minuut.
Jelonek heeft problemen om de bal te vangen. Kefallinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jelonek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jelonek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 32%, Football 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Timada - Football 1:1