Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shengavit FC Zvartnots Hrasdan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Khachaturyan met de inworp. Shavarshyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zoloyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ispiryan kopt de bal weg. Satunts rent richting de bal. Hamboyan onderschept slim de pass. Zoloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoloyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kenosyan met de inworp. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan geeft een hoge lob. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Soukiassyan passt de bal met de wreef. Ispiryan rent richting de bal. Soukiassyan rent richting de bal. Satunts verovert de bal door een tackle van achteren. Satunts schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ispiryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zorabyan komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tatulyan geeft de bal voor. Sismanyan is nu in balbezit. Hamboyan onderschept slim de pass. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... Mashouryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - Zvartnots Hrasdan 0:1

34e minuut.
Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan schiet op doel. Arcruni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Hamboyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoloyan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shavarshyan ... Strafschop! Zoloyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zoloyan kan niet meer verder spelen. Boyajyan komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hamboyan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shengavit FC 56%, Zvartnots Hrasdan 44%.
Shengavit FC - Zvartnots Hrasdan 0:1

48e minuut.
Shavarshyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khachaturyan met de inworp. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sismanyan geeft een hoge lob. Daar is Tatulyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatulyan geeft de bal voor. Hamboyan krijgt zijn hoofd ertegen. Hamboyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Soghomonyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karapetyan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zorabyan passt de bal met de wreef. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shengavit FC 55%, Zvartnots Hrasdan 45%.
Shengavit FC - Zvartnots Hrasdan 0:1