Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAMIKONYANS FAMILY Alexandre Pato FC
Attacк Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan passt de bal zonder na te denken. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ambartsumyan is nu in balbezit. Murzastek rent richting de bal. Murzastek geeft een lange en hoge pass. Geghamyan kopt de bal weg. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 1:0

9e minuut.
Aroyan rent richting de bal. Pardo onderschept slim de pass. Pardo passt de bal zonder na te denken. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan haalt uit met een fantastische trap. Smbatyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Murzastek is nu in balbezit. Murzastek speelt de bal door. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 2:0

16e minuut.
Bunčák speelt de bal door. Pardo speelt de bal door. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak schiet op doel. Smbatyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 3:0

27e minuut.
Fabisiak is nu in balbezit. Geghamyan rent richting de bal. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 4:0

30e minuut.
Murzastek passt de bal zonder na te denken. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan geeft een hoge lob. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabelli komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Aroyan is nu in balbezit. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo passt de bal met de wreef. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Geghamyan heeft problemen om de bal te vangen. Geghamyan passt de bal in één keer door. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 5:0

43e minuut.
Gasparyan met een sublieme pass. Aroyan is nu in balbezit. Sabelli onderschept slim de pass. Daar is Sabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 24%, Alexandre Pato FC 76%.
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 5:0

49e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli passt de bal met de wreef. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. Sabelli rent richting de bal. Sabelli kan de bal niet met de borst controleren. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Smbatyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 6:0

55e minuut.
Piloyan geeft een hoge lob. Vorel speelt de bal door. Klungelig pakt Ambartsumyan de bal. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Gertmenyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Ambartsumyan met een snelle inworp. Pardo geeft de bal voor. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vorel rent richting de bal. Vorel geeft een lange en hoge pass. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schiet op doel. Smbatyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dardaryan komt het veld opgelopen. De bal rolt over de achterlijn. Ispiryan komt het veld opgelopen. Loudal komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sanguinetti onderschept slim de pass. Arakelyan is nu in balbezit. Sanguinetti verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sanguinetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguinetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Loudal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardaryan speelt de bal door. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 7:0

82e minuut.
Nazaryan met een harde bal richting middenveld. Aroyan kopt de bal weg. Mousheghyan probeert de bal met de borst te controleren. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 8:0

85e minuut.
Arakelyan is nu in balbezit. Geghamyan onderschept slim de pass. Geghamyan passt de bal in één keer door. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Aroyan de bal onder controle te krijgen. Loudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Loudal passt de bal zonder na te denken. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Avetissyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 31%, Alexandre Pato FC 69%.
MAMIKONYANS FAMILY - Alexandre Pato FC 8:0