Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA Kaxak Gibiskus
Normal Tactiek 1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.7
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Shirinyan passt de bal in één keer door. Rostamyan rent richting de bal. Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Mouradyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihranyan met een snelle inworp. Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts geeft de bal voor. Yesayan springt en kopt de bal. Palatyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Petikyan onderschept slim de pass. Kocharyan met een sublieme pass. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - Gibiskus 0:1

26e minuut.
Petikyan rent richting de bal. Petikyan passt de bal zonder na te denken. Karamyan is nu in balbezit. Karamyan geeft een hoge lob. Mouradyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Baveyan is nu in balbezit. Baveyan passt de bal in één keer door. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - Gibiskus 0:2

36e minuut.
Mkhitaryan onderschept slim de pass. Mkhitaryan speelt de bal door. Varteresyan rent richting de bal. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nazaryan kan de bal niet met de borst controleren. Varteresyan rent richting de bal. Yesayan is nu in balbezit. Varteresyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varteresyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Zavenyan kopt de bal weg. Varteresyan heeft problemen om de bal te vangen. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - Gibiskus 0:3

44e minuut.
Tsarukyan met een sublieme pass. Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan speelt de bal door. Sadoyan rent richting de bal. Sadoyan geeft de bal voor. Palatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 54%, Gibiskus 46%.
MIKA Kaxak - Gibiskus 0:3

51e minuut.
Palatyan met een harde bal richting middenveld. Yesayan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Varteresyan de bal onder controle te krijgen. Yesayan rent richting de bal. Yesayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Norayan controleert de bal met de borst. Yesayan speelt de bal door. Rostamyan is nu in balbezit. Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan schiet op doel. Mouradyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan speelt de bal door. Rostamyan rent richting de bal. Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mkhitaryan is nu in balbezit. Varteresyan is nu in balbezit. Mkhitaryan begaat een overtreding. Mkhitaryan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kocharyan is nu in balbezit. Nazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Nazaryan passt de bal zonder na te denken. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Petikyan geeft een hoge lob. Shirinyan rent richting de bal. Shirinyan passt de bal in één keer door. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 47%, Gibiskus 53%.
MIKA Kaxak - Gibiskus 0:3